Like the sands through the hour glass

Glory Glory Man United! Vips så var vi vidare i CL-slutspelet. Roma hade inte mycket att komma med egentligen trots Fergusons relativt svaga uppställning. Samtidigt är Roma ingenting utan spottaren (det är inte mål som åsyftas) Totti. Doni inledde matchen mycket starkt vilket hindrade United från att tidigt ta ledningen. Brown, den okänslige, drog sedan på sig en straff. Ganska solklar egentligen. De Rossi skjuter som tur är över med tre meters marginal. Hade han satt den i nät kunde matchen blivit riktigt spännande. Nu blev den inte det men United vägrade backa hem. De slet på som vanligt och Tevez kunde placera in en snygg nick i sjuttionde minuten. Gary Neville, guden, fick komma in efter 13 månaders skada. Stående ovationer och kaptensbindeln direkt. Det kan inte bli vackrare! Barcelona besegrade Schalke och utgör alltså seminfinalmotståndare. Om två veckor fortsätter CL.

Förberedelserna för yran har börjat och i år ska vi införskaffa en ny outfit. Jag, Mickey Bee och Scouser inventerade stadens utbud. Den tröjan vi först tänkte ha var slut i Sverige så vi fick ta till en ny plan A. Färgbyte blir det, vilket kan uppfattas som kontroversiellt, men stället är så snyggt! Vitt + svart = harmoni.

I Days har det faktiskt hänt lite grand. Marlena har erkänt att hon är seriemördaren efter hon fått sanningsserum. Fungerar inte sanningsserum så att man får massa ångest och sådana otrevliga verkningar? Hon verkar i alla fall totalt oberörd. Sami, Marlenas dotter har nu efter 25 avsnitts förnekelse kommit till insikt att modern är "the Salem stalker". Vilket program alltså... det finns inte ord.

Vi har diskuterat lite angående "Dagens Outfit" men vi har inte riktigt kommit fram om vi ska ha det här på bloggen eller inte. Rätt var det är kanske någon filur i mystiska munderingar dyker upp.

Slösade någon timme igår på att knyta mina Docs med olika tekniker. Det blev till slut "Over and under lacing". Det finns en ganska tuff hemsida som man kan lära sig mycket av. Om man går in för det så kan man fördriva många timmar knytandes skor. Det finns till och med en bok om skosnörningstekniker. Märkligt nog är författaren inte amerikan.

Idag var jag en sväng på UB och läste lite Bernitz. Jag har funderat över det här med nya upplagor av böcker. Hur mycket nytt material krävs det för att det ska få bli en ny upplaga? Kan författaren tillägga en HD-dom och sedan trycka upp upplaga 19. Om så är fallet så lär man tjäna en hel del på kurslitteratur. Man kanske ska bli kursboksförfattare istället...

Ikväll stundar middag hos Tigerns föräldrar. Det ska bli gott då jag konsumerat mestadels chili den senaste tiden.

/d.y.

Kommentarer
Postat av: Natalie B

Vilken är den bästa filmen?

2008-04-11 @ 17:59:28
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: d.y.

Det finns många bra filmer men för att nämna några - Dead man walking, Quadrophenia och Psycho

2008-04-11 @ 23:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0