Whip It

OS är slut. Vad ska man nu göra på dagarna? Inget vidare pang-spel i och för sig men några höjdpunkter fanns det allt. Herrtennisen och Jörgen Persson var höjdpunkterna där svenskar var inblandande. Insane Bolts 200-meterslopp var det inget fel på heller. Eller var det Usain? Ungefär samma...

Vissa kanske saknar Phelps i min tillbakablick. Visst, han är en stor idrottsman men när man inte ens kan dra på smilbanden för ett nytt världsrekord då har det väl gått lite långt? Isinbaeyva däremot, slår 10 världsrekord per år och blir lika glad varje gång. Mer sådant!

Premier League är i full gång. Äcklena leder med full pott efter två omgångar. Liverpool har också 6 poäng. United spelar sin andra match ikväll mot Pompey. Jag tippar på uddamålsseger. Tevez är tillbaka till denna match vilket känns bra. Dock kan han inom kort få konkurrens. Berbatovs övergång till United kommer allt närmare. I Spurs senaste match fick han inte ens nöta bänk. Aftonbladet sade för 2 veckor sedan att övergången var klar men de måste nog se över sin källkritik en aning. Spurs kommer helt klart inte klara sig utan någon bra striker. Som bekant har deras andra fixstjärna, Robbie Keane, gått till Liverpool. Spurs har planer på att signa Zeniths Arshavin. Han har dock inte varit till salu men nu när Zenith signat en ny anfallare kanske Arshavin kan säljas och Berbatov kan därmed släppas till United. Blev det rörigt? Läs själva. Här finns en annan artikel angående en annan eventuell ersättare för Berbatov. Dock är det Aftonbladet som skriver och använder opålitliga The Sun som referens... Med andra ord kanske det inte finns ett uns av sanning i artikeln.

Matchpremiär i innebandy igårkväll. Sävar stod för motståndet. En stundtals bra match som slutade 5-5. Vi var kanske värda segern men det var träningsmatch så det är inget att gnälla över.

Jag såg The Beach igår också. Huvudperson - TitanicLeo. Den började helt okej och sedan spårade den ur, inte helt oväntat. På Berghemsskolan (åk. 1-6) gick tjejerna i min klass runt med inramade bilder på Leo. Kanske var det därför halva klassen (killarna) applåderade då han drunkade...

Idag blev jag mer eller mindre tvingad till bärplockning med Tigern. Jag var väl sisådär nöjd då det började regna 10  minuter efter vi lämnat lägenheten. Vädret och humöret blev bättre. 8 liter blåbär lyckades vi skrapa ihop. Höjdpunkten var såklart fikat.



/d.y.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0