I-landsproblem

I måndags var det tvättdag. Slängde in tvätten i tvättmaskinerna och körde igång - allt var som vanligt. Tvätten togs ut och fördes till torkskåpet. När tvättiden närmade sig sitt slut gick undertecknad ner till tvättstugan för att hämta lasset. Det visar sig att kläderna inte är torra! Jag kokade av ilska och fick lov att taktiskt sprida ut tvätten runt om i lägenheten för att den skulle bli torr. Största delen av paltorna fick ligga på vardagsrumsgolvet för att torka/dra åt sig damm. För att citera konsumenternas hjälte Sverker; "Ska det vara så?!?"

För att ta upp ett annat I-landsproblem; varför går bussarna tidigare än de ska? Ska man behöva stå 15 minuter - en kvart innan avgång för att man ska vara säker på att få åka med? De få gånger jag åker buss så kan det väl ändå fungera?!? Nä, tacka vet jag cykeln, den kan man (nästan) alltid lita på!

Apropå ingenting - beställde en parkas i måndags som leverarades ända till dörren imorse klockan 8. Visst, skönhetssömnen avbröts men det var värt det.


image4






















What else? PM:et är i princip klart nu. Det blir till att lämna in det imorgon eller på lördag. På söndag bär det nämligen av till Sveriges Garmen Partenkirchen - kittelfjäll. Förhoppningsvis blir det mycket snö och bra väder så man slipper se ut som Samara

Över och ut!

/d.y.























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0