Keep on running

Larmet ringde på telefonen. Klockan var 0700. Dags att stiga upp. Sovmorgon dagen till ära. Det var det lilla äcklets fel som inte lyckats få hem klinker så det räckte. Han lyckades sällan med det. Men han var ändå oförarglig på något vis. Vilket som, upp dricka lite vatten och sen springa en runda. Det var vad som närmast stod på schemat. 40 minuter senare dusch och därefter frukost. Rejäl sådan. Gröt. Sen bar det av till fots mot firman för att därifrån köra till Kalmar. Golvläggning. Började bli seg i knäna nu. Efter två veckors hasande på ovana knän började det verka i dem. Måste komma håg att fixa tid hos kiropraktorn. Inte för knänas skull men för ryggens. En nackdel med lång rygg. Mer att göra ont i. 
Han läste en artikel på aftonbladet. Den handlade om tidernas sämsta cover. Den absolut sämsta, det närmaste helgerån man kan komma, var inte med. Den Nothing Else Matters-slakt som kom för något år sedan. Pinsamt.

/ d.ä.

Kommentarer
Postat av: A2

Haha, syftar du på Zany And DV8 - Nothing Else Matters? Hardstyleremixen som jag spelade för dig... Du sa något om helgerån eller nåt liknande då med :)

2008-06-26 @ 17:14:50
Postat av: d.ä.

Nej, det var inte den jag syftade på men det är ju ett annat exempel på helgerån. Låten jag menar, spelades på RIX FM och andra reklamkanaler. Vill minnas att det var piano istället för gitarr.

2008-06-26 @ 18:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0