What a shame

Alltså vad är detta? Jag är glad att Svensklaget verkar knäcka Pingvinerna men läsningen på Aftonbladet är alltid lika rolig. "Men bara drygt fyra minuter senare, precis i slutet av ett powerplay, kvitterade Nicklas Lidström med ett fiffigt skott från blå." Jag frågar mig stilla, vad är ett "fiffigt" skott från blå? Det kan ju inte vara hårt? Kan det vara någon form av flipperspels-mål? Alltså att Lidas vallar pucken i mål via två-tre skridskor? Det vore ju fiffigt.

/ d.ä.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Såg du inte matchen?? Varför uttalar du dig då! Det var ett grym placerat skott i krysset. Lidas får pucken några meter in i anfalszon, glider mot blå och innåt banan. När han ser att målvakten är skymd av backne skjuter han. Precis utanför backen. Rakt i krysset. Löjligt bra gjort! Kalla det teknik eller rutin. Tur är det inte!

2008-06-01 @ 13:06:10
Postat av: Skåning

Aftonblaskan har ju heller ingen vidare koll på stavning och meningsbyggnad.Jävla skämt den tidningen.

2008-06-01 @ 17:07:44
Postat av: JD

Eller varför inte kommentera det som verkligen är störande med artikeln? Rubriken som länkar till artikeln är: "Svensklaget allt närmare guldet"

Vilket guld!?

2008-06-01 @ 21:53:28
Postat av: d.ä.

Kul med kommentarer, kul med kommentarer av någon som inte kan läsa en text på några få rader också. Jag har inte någonstans påstått att det var tur. Jag har inte heller sett matchen och säger inget om densamma. Vad jag skrattar åt är att det var ett "fiffigt" skott. Förstår man inte det roliga i det är det synd. Hoppas livet blir bättre för dig så du kan se de små roliga detaljerna i det.

2008-06-02 @ 16:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0