Vann rätt låt? Njaa, kanske inte

Den ack så klassiska frågan som alla svarar olika på. Nej, svarar jag då mina favoriter var Linda Bengtzing och Nordman. Perelli tog alltså hem Melodifestivalsegern för andra gången, till största del beroende på att juryn överöste henne med poäng. Jag tror i och för sig att låten kan gå bra i Europa då hon redan har ett namn där på grund av sin seger för ungefär ett decennium sen. Ljussättningen i introt är dock värt en applåd. Monokromt is the shit.

Idag har vi haft diskrimineringsseminarium och tagit lärdomen att det är företrädesvis män i skidlandslaget. Nu väntar en vecka av fullkomlig ledighet.

IKEA-trippen gick fint. Vi kom hem med Nittio, Tjusig, Klöver & lite andra saker med mystiska namn. Lägenheten, som fortfarande har lite flyttkartonger liggande i diverse hörn börjar mer och mer se ut som en lägenhet och inte som ett kallt, sterilt sjukhusrum.

Imorgon bär det alltså av till Stockholm. Inköpslistan är inte så fasligt lång faktiskt; Docs, Espandrillos, ett par bandtröjor, några roliga pins och förmodligen lite impulsköp, nya jeans kanske? Jag hoppas på vår i alla fall.

Och nu till spotten (öländskt uttal):

Det spelades som d.ä. redan framfört innebandy igår. Han referade dock endast den matchen vi närvarade på. De andra drabbningarna gick som följer. Täby vann med 7-6 mot Storvreta efter straffar. Det ryktas om storspel från Täbys målvakt Daniel Ramsin. AIK tog sin andra uddamålsseger mot Falun,5-4. Favorittippade Warberg gästar Balrog ikväll där Warberg bör ta hem segern utan större problem.

I Premier League har Manchester United återigen tagit ledningen. Detta efter att United vunnit och Arsenal spelat oavgjort i helgens drabbningar. Uniteds mål gjorde som vanligt av Ronaldo. Säga vad man vill om honom men han är helt klart en av världens bästa spelare för tillfället. United och Arsenal ligger i topp med samma poäng men United har en match mindre spelad.

Hockeykvartsfinalerna tuffar på som vanligt. Inget lag har ännu åkt ut. För närvarande ligger Modo och Djurgården under med 3-1 i matcher mot Timrå respektive Linköping. Skellefteå ligger också under med 3-1 mot seriesegrarna HV71. Färjestad - Frölunda är den jämnaste kvartsfinalen där det står 2-2 i matcher. Ikväll spelas den femte kvartsfinalsomgången. Skellefteå och Djugården åker ut.

/d.y.

ps. Heder till Stekaren som har denna sida som startsida! Lär av honom! ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0