Under the boardwalk

Då både Zlatan och nyligen även Rosenberg är mer eller mindre skadade känns det inte vidare lyckat att Henke Larsson går ut blödande från en uppvisningsmatch i Skottland. Det kanske är idé att sätta svenska spelare i karantän snart? De har en benägenhet att gå sönder mest hela tiden. Kan det ha att göra med lagkaptenen? Freddie har ju haft problem med skador i stort sett alltid. Tycker synd om grabben faktiskt. Han är lite för snabb men samtidigt lite för långsam. Snabb nog att få undan bollen men långsam nog att bli träffad över benen istället. En som, förståeligt nog, vill spela väldigt mycket är Andreas Isaksson. Kanske inte konstigt efter att ha suttit och värmt bänk större delen av säsongen, släppt in 8 mål i en match och haft det allmänt tungt.

Idag har vi inmundigat grillat minsann. På A2s förslag grillades fläskfilé och lite annat. Till köttet, som så klart är viktigast för en ståtlig karl, serverades ugnsbakade rotfrukter och tzatziki. Jag var väldans nöjd med den senare, lite osäker på formen vad gäller just tzatziki blev resultatet över förväntan bra. Det är ju nästan ett år sedan jag tillredde något sådant senast.

Igår var det kalas hos Rödpepparn. "Lilla pojken" fyllde ju 25 i måndags och det skulle självklart firas. Jag missade presenten men har utlovat en sådan vid nästa sammanträde med Stamos contra malo. Grapefrukten och Stekarn anlände, som sig bör, lite senare än de övriga festdeltagarna. Det hade smärre betydelse ty stämningen sköt så klart i höjden när de båda entrade Gräddnos och Rödpepparns lägenhet. Grapefrukten passade även på att, tillsammans med Skelleftesonen, får duktigt med stryk i en omgång Singstar. Till alla trumhinnors förfäran repeterades sången varpå de, om någon, som missat sången fick chansen att höra den igen. Så småningom for ett gäng ner på stan, de skulle på Rex som tydligen satt ner åldersgränsen till 20 kvällen till ära. Skelleftesonen och undertecknad valde istället att efter en vinglig cykelfärd gästa Chaplin för lite mat. Efter en liten stund ringde dock Grapefrukten och beklagade sig över att han och Stekarn inte blivit insläppta. Sällskapet hade, väl medvetna om de två gentlemännens ålder, valt bort Rex för ett annat ställe som har 23 som lägsta ålder. Snopet för mina kära vänner må jag säga.

/ d.ä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0