Vila vid denna källa

Alltså, rent spontant känns det som att Lars Lagerbäck antingen är en stor skämtare eller att han ser saker på ett annat vis än normala människor. Kanske är han en blandning av båda påståendena. Jag såg matchen och kan sträcka mig till att Sverige spelade bra i 15-20 minuter av andra halvlek. Men att säga att "Henke var lysande" är kanske inte helt sant? Henke gjorde inte på något vis en dålig match (halvlek) men lysande var han inte. Kanske dags att slipa glasögonen Lasse?

Ställde klockan på 0700 idag, vaknade, stängde av larmet och somnade om vaknade igen kring 0900. Inledde dagen med att städa lägenheten. Sedan bar det av mot skolan där d.y. mötte upp med ambitionen att studera flitigt. Vi kikade på lite lagändringar och kom egentligen inte fram till så mycket annat än att det var jobbigt och att lagar borde träda i kraft i januari varje år. Kanske kan de anlita oss för en offentlig utredning?

Efter varsin glass bar det av hemåt, väl hemma lite kaffe i solen på balkongen. Passade på att läsa en liten artikel om Laval-målet (även kallat Vaxholmsmålet). Intressant läsning med insändare som inte hade mycket koll på hur något fungerar vad gäller Europadomstolen och juridik överhuvudtaget. Kanske inte kan påstå att jag vet allt eller ens en bråkdel men under snart två terminers studier har jag i alla fall utvecklat en viss förståelse för processen. Kanske borde fler veta lite mer om vad de pratar om innan de skriver bittra insändare.

/ d.ä.

Kommentarer
Postat av: Cyron.se - Sveriges 5:e största sportblogg

Spännande dag,

2008-05-27 @ 01:08:32
URL: http://cyron.se
Postat av: Thx

Henke var lysande så länge Sverige höll upp spelet. Lite kul att han gav medspelarna kritik för att han inte fick tillräckligt många bollar på fötterna, där har du en av förklaringarna till att han inte lös ännu mer.

2008-05-27 @ 02:38:10
URL: http://tomhell.blogg.se/
Postat av: d.ä.

Thx: Jag håller inte med. Visst mot slutet fick han inte så mycket att jobba med men att säga att han var lysande? Han var bra, varken mer eller mindre.



Cyron: ja oerhört spännande. Tack för kommentaren

2008-05-27 @ 09:22:48
Postat av: A2

Har du lust att dela med dig av den där artikeln?

2008-05-27 @ 10:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0