Rollin' Home

Det finns två olika sorters omdömen man kan få från de personer man är hemma och jobbar hos. Tyvärr kommer endast en av dem till uttryck. Äcklet ringde häromveckan och frågade om jag kunde jobba två dagar extra för att fixa ett kök. Lätt som en plätt tänkte jag och ställde så klart upp. En extra slant skadar inte heller. 

På torsdagen satte jag väggarna och var klar med det vid 1230. 1440 ringde Äcklet och sa att husägaren ringt och sagt att mer eller mindre alla plattor var ojämna, så kallat fogsprång. Jag åkte dit snarast möjligt och kunde konstatera att det var en klar överdrift. Två, möjligtvis tre plattor petade ut lite. Nämnas bör att det var mosaik 5x5 i ark på cirka 30x30. En hel del småplattor alltså. 
Mest påtagligt blev det när husägarn visade en platta som petade ut "3-4 mm" jag tittade på den och försökte känna det enorma fogsprånget. Husägarn som var iväg och granskade nästa vägg kom tillbaka och sa "jaha du har fixat det" jag svarade "eh, näe" varpå han fick leta för att hitta plattan som petade ut "3-4 mm". Underhållning! 

Dömt att misslyckas med sådana kunder. 

/ d.ä. 

Sol, vind och vatten

Så vad händer. Farsan har fyllt 50 bast! Övre medelåldern nådd.

Jag har sett några matcher från Uniteds asientour. Det ser hyfsat ut måste jag säga. Trots Owens två mål är jag tveksam till hans närvaro i klubben. Han har ju trots allt spelat för Liverpool. Macheda däremot. En ung italiensk anfallare ser grymt het ut. När PL drar igång i mitten av augusti lär han dock inte finnas med i startelvan. Han har Berba, Rooney och Owen att konkurrera med.

Det känns som att sommarvädret inte har varit något vidare. Den vecka det var bra i Sverige var jag i Grekland. Inte fy skam det heller men jag hade ju gärna tagit en fin vecka här i Sverige också. Jag var på Bettnes häromdagen. Skönt med en riktig sommardag!

Hämtade ut mitt pass idag. När jag ansökte om nytt pass angav jag att jag var 174 cm. När jag nu hämtade ut det mätte jag mig för skoj skull. Det visade sig att jag var 175! Stort!

/ d.y.

Rockin All Over the World

Var på Status Quo i fredags. Jag och min bror samt några andra gubbar. 
Det var över förväntan bra måste jag säga. The Refreshments agerade förband och gjorde det med bravur. 
Jag tänkte lägga upp en video men jag orkar inte länka och greja.

/ d.ä.

Barcelona

Resa till Barcelona bokad! 20 september bär det av! Olyckligtvis spelar Barcelona endast bortamatcher den veckan men vi får väl ta och se Espanyol istället. Ser fram emot resan!

/ d.y.

Alive

Jag lever. Tro det eller ej. Har inte varit hemma särskilt mycket. Grekland, stugan, Sthlm osv. Det kanske kommer lite bilder och jag har tänkt berätta lite mer om sommaren senare. Imorgon drar Tiger till Barcelona i ett halvår. Det blir en prövning. Ska nog gå bra. Brb.

/ d.y.

Starstruck

Idag var en ganska vanlig dag på jobbet. Höjdpunkten var när Svenne och jag var inne på Beijer Byggmaterial (Beijers). Jag tyckte mig se någon jag kände igen. Var det en av brorsans kompisar? Var det en av mina och hade han i så fall blivit gråhårig på kort tid? Var det någon annan jag kände hemifrån? Alla frågorna fick ett nekande svar. Mannen med den gråa kalufsen och förhållandevis ståtliga längd (alltså ungefär lika lång som jag) stirrade på Svenne. Svenne i sin tur började bli irriterad "vafan glor du på?" tänkte han för sig själv. Jag kände, efter lite diskret kikande, igen mannen. Jag ville helst gå fram och berömma honom för hans senaste grej han gjorde. Tyvärr blev det inget av. Kanske skulle han bli irriterad? Kanske vill han inte snacka jobb på semestern? Så föll det sig så istället att Henrik Schyffert och jag gick åt olika håll. Utan att säga ett ord till varandra. 

/ d.ä.

RSS 2.0