Öppna din dörr

Idag har jag haft Bolagsstämma. En fiktiv sådan. Lite rörigt må jag säga trots en bra prestation från A2 på ordförandestolen. Hade förmodligen känts rörigt även om det var Ericssons styrelseordförande som satt vid rodret. Krångliga regler. Den roll jag hade, fackrepresentant, hade inte mycket att göra. Räkna röster fick jag i alla fall göra. Fick också lägga fram ett förslag som vi i nästa andetag ratade.
Jehovas Vittnen var förbi idag igen. Alltid samma personer som kommer så vi börjar nästan bli bundisar. Även denna gång fick jag mig en "Vakttornet". Intressant läsning må jag säga trots att många saker verkar rätt mysko och jag intar informationen med en stor mängd skepticism. Att de förespråkar en konservativ syn på världen är det minsta man kan säga.
Kul väder btw. Har solen slocknat?
/ d.y.

Jag mår illa

Förlust i en av säsongens viktigaste matcher. Orättvist dessutom. Lack är bara förnamnet...
/ d.y.

A whole new world

Mysteriet med den hysteriska grannen kan vara löst. Grunden för hennes "jävla kukjävel"-uttalande har förmodligen med någon viss form att tvångstanke att göra. Detta är min teori. Hon får ångest om hon ser någon annan komma in före hon går ut från huset. Jag mötte henne nämligen i dörren igår, när hon såg mig komma mot dörren började hon småspringa för att försäkra sig om att hon skulle hinna ut innan jag gick in. Och mycket riktigt, jag fick ingen förolämpning kastad i ansiktet.
Nu är det mörkt. Jag är helt förstörd oavsett vilken tid jag går upp. Hemskt. Punka på cykeln dessutom. Alternativt att någon jävlats och tömt däcket på luft. Hoppas på det senare.
Sjuk snubbe. Hans kvinnliga röst är nästan bättre än den manliga. I detta fall kan man inte tillämpa den annars ofta förekommande kommentaren "genus" så fort någon säger något som anspelar på könsroller. Roligt med arbetsskador.

/ d.y.

RSS 2.0