25 Minutes To Go

"Tider angivna med kursiv stil är beräknade cirkatider. Dessa varierar ca 1-5 minuter vid hållplats." Det är inget dåligt spann det må jag säga. Allra helst med tanke på att den sammanlagda resetiden är ungefär en kvart. Tiden angiven med kursiv stil från min närmaste hållplats (ca 20 meter dit) är 14.48. Jag står vid hållplatsen 14.43 kommer på att jag glömt en sak och rusar in igen, 14.44 är jag åter vid hållplatsen. Då har bussen gått. Det är baske mig inte dåligt. Det känns nästan som att bussen stod och lurade bakom hörnet såg att jag sprang iväg och då passade på. Jag vet inte vad allmänheten men jag tycker inte 1-5 minuter vid varje hållplats är helt ok. I synnerhet inte när bussen går före utsatt tid. Att den är sen kan jag acceptera.
Får väl se hur det går med inlämningen av tentan nu då. Antingen lyckas A2 och Stekarn lämna min också eller så får jag göra ett nytt försök att hinna med bussen. Då måste jag vara vid busshållplatsen 15.13 fast kanske 15.10 för säkerhets skull... då är det nog inte lönt att gå nu, hinner aldrig.
/ d.ä.

Greased Lightning

Igår blev nollorna ettor. Insparkssittning. Den var ganska precis som alla andra sittningar. God mat, sång och trevligt sällskap. Tyvärr var musiken lite av en besvikelse. I alla fall för mig. Nu pratar jag inte om de tre juristtenorernas uppträdande som var som vanligt fläckfritt. Jag talar om musiken på dansgolvet. Många andra verkar dock ha gillat den iom att dansgolvet var i det närmsta fullt mest hela tiden. För lite Grease enligt mig. Grease fick det istället bli efter sittningen efter en kort sejour på Frasses. Eller "fra" som det tydligen kallas i en annan del av landet. Ingen vidare handling i Grease egentligen. En hel del snuskiga undertoner dock.Travoltas frilla är inte heller att leka med. Bra grejor.
Imorgon bär det av till Spanien! Håller på att packa nu. Har fått order från Barcelona att ta med mig i princip hela Tigerns garderob så jag får se om jag kan få mig med ett par badbrallor i alla fall. Som yr.no förutspår nu ska det bli tre strålande soldagar. I övrigt blir det lite växlande molnighet och regn. Hursomhelst ska det bli skönt att komma iväg!
/ d.y.

You Can't Win

Ikväll är det US Open-final. Del Potro vs. Federer. Del Potro är 88:a. Som jag. Det börjar gå upp för mig att jag aldrig kommer att bli något. Surt. Läskigt när folk i ens egen ålder börjar spela Grand Slam-turneringar, Stanley Cup-finaler, Champions League osv. En misslyckad idrottskarriär i jämförelse. Jag får trots avundsjukan hålla på min jämnårige. En underdog kan behöva stöd. Speciellt om den möter Federer.

En försmak på vad kvällens match och kanske framförallt Federer kan erbjuda.
Djokovic försöker men misslyckas med att hålla sitt stone face.
/ d.y.

The Penis Song

Dont take it out in public or they will stick you in the dock! 


Satt i sekretariatet idag. Skötte klockan närmare bestämt. Mycket viktig funktion. Mycket bra utfört. Närmast exemplariskt. Jag kunde dessvärre inte deltaga i matchen på grund av förkylning samt att mitt lår ännu inte känns helt 100. Blev tyvärr torsk för UIK mot City IBF, den här gången i alla fall. 

/ d.ä.

Forever

/ d.y.

Play the game

Förmodligen den mest slitna dagen på länge. Anledningen till denna slitenhet är nattens event. Söderling mötte Federer. 03:00 tyckte jänkarna var en lagom tid för oss svenskar att kliva upp och se vårt bidrag till turneringen. Fick runt 3 timmars sömn innan matchen. Men vilken match det blev! Robin spelade uselt i två set, till den svenska kommentatorns förtjusning. Kanske lite väl hårt sagt, i själva verket var hennes förtjusning riktad mot Federer som spelade drömtennis. Hon höjde Federer till gudomliga höjder och började snacka om att han kunde försörja ett helt land med sin rikedom osv. Det spårade ur. Söderling började sen att spela riktigt fin tennis. Tredje set gick till Söderling efter tiebreak. Detta hindrade inte kommentatorn att fortsätta prata om Federers fantastiska inledande set. Fjärdeset blev en rysare. Tiebreak även här. Tyvärr vann Federer efter att Robin missat en setboll. Runt 06:00 var matchen färdigspelad. Lite sömn på det kanske. Njaa, tänkte John Blund. I 45 minuter låg jag och vred mig innan han kom på besök. Fick en timmes sömn och sedan stod 4 timmars föreläsning om redovisning i aktiebolag på schemat. Hade offrat den korta timmens sömn för att Robin skulle segra men så nära var det tyvärr inte. Innan matchen har Robin vunnit 1 set på 11 matcher om mina uppgifter stämmer. Svenska spel spikade då in oddset 30,0 på att Robin skulle vinna i tre raka set. Snålare -  som grabbarna grus hade uttryckt det.
/ d.y.

Endless

Skolan har nu varit igång i en vecka. Vi läser företagsekonomi just nu. Omväxling förnöjer. FEK handlar dock mycket om hitte-på känns det som. Förmodligen finns det någon förståelse i bakgrunden men mycket känns som utantill-kunskap. Flummigt. Hittills har det dock flutit på rätt bra men vissa samband känns bara ologiska. Börjar smått längta tillbaka till juridiken. Om man inte förstår något så kan man kolla proppen. Om man inte finner något där, då kan man kolla om Calissendorrff & co säger något om problemet. Om man fortfarande inte funnit svar har förmodligen någon nisse/nissa skrivit en avhandling på 1000+ sidor om just den aktuella frågan.
US Open är i full gång. Turneringen visas på Eurosport. Igår ställde jag in ett flertal nya kanaler på mina gamla trotjänare. Bland annat Eurosport. Sedan dess har Eurosport varit igång då jag varit hemma. För Söderling verkar det gå bra. Såg just en match med hans nästa motståndare, Federer. Han såg het ut... som vanligt.
Har rätt fullspäckat med träningar nuförtiden. De närmsta 11 dagarna är fyllda av 8 träningar/matcher. Har väl planer på att försöka lyfta lite skrot däremellan också. Får se hur det kommer gå att passa in. Men jag klagar inte. No pain - no gain, right Spårarn?
Ett litet bloggtips: http://lokaltidningsbesvikelse.blogspot.com/
Tillbaka till tennisen.
/ d.y.

Torn

Muskelbristning? Sträckning? Under torsdagens innebandyträning högg det plötsligt till i höger baksida lår. En väldigt märklig känsla. Det gjorde inte särskilt ont, mer som att muskeln bara släppte. Slutade göra vad den nu, med bravur, gjorde strax innan. 
Skulle kanske behöva gå till någon kunnig rörande idrottsmedicin för att få en diagnos. Detta trots att Skelleftesonen gav en diagnos väldigt snabbt via msn. Lite googlande gav lite tråkiga svar. Skulle det röra sig om en muskelbristning (ruptur) kan det krävas en tids rehabilitering. Trist med tanke på att jag nu verkar vara på väg att omskolas till forward. Får väl se om detta försöket faller bättre ut. Jag är inte direkt överförtjust över den idén men det viktiga är att få speltid. (Vilket knappast är garanterat bara pga ett positionsbyte) 

Någon som känner till en bra sjukgymnast, kiropraktor eller vad man nu ska använda sig av?

/ d.ä.

RSS 2.0