Hung Over Easy

Föregående inlägg hävdade mångt i mycket att undertecknad endast är en medelmåtta. Detta med undantag från festligheter. Då finns det ibland ingen måtta. När det inte finns någon måtta blir effekten av obehag svårligen oöverträffad. Lidande i dagarna två gör att det antagligen dröjer länge till nästa gång. 

Midsommar firades i år i Byxelkrok. Byxelkrok ligger på norra Öland, nästan uppe vid Långe Erik. Mysig liten hamn, lite idylliskt. Firandet bestod i tipsrunda, fotboll (U21-em) och självfallet mat, snaps och öl. Av någon outgrundlig anledning verkade det blivit en eller två för mycket av det senare slaget. Det slaget bäddade för vågrätt läge långt in på lördagen. Pest och kolera om vartannat. Efter någorlunda återhämtning (ungefär 16 timmar) var det bilkörning hemåt igen. Även om promillen var ur kroppen kändes det som något jag ogärna gör om. 

Å andra sidan har jag sagt det några gånger om de alkoholhaltiga dryckerna också. Likväl står man där igen. Faller dit igen snarare kanske. 

Nu stundar ännu en arbetsvecka. Arbete, träning mat och sömn. Mycket mer än så blir det inte. Kanske fotboll och så på kvällen. Nu Rocky på TV:n innan bingen kallar.

/ d.ä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0