French Dog Blues

Igår var det innebandyturnering. Juristerna emellan. Det senare med en smula modifikation. Spelhelgen var inte helt optimalt planerad då Stekarn och d.y. båda (oberoende av varandra) skulle till Stockholm över helgen. Brokeback fick ta d.y:s roll istället och JN ställde upp i målet när Rödpepparn var tveksam. Fem spelare dök inte upp till spel av diverse anledningar. Det innebar att vi till första matchen mot t2 endast hade 6 utespelare. Nu gjorde det inte så mycket då t2 aldrig var nära vårt mål. 8-0 blev slutresultatet i vår favör. Nästa match mot t8 var tuffare, inte bara resultatmässigt men även spelmässigt. T8, vilka även de måste ha lånat in x antal spelare då jag inte kände igen mer än ett ansikte, spelade ganska fult med mycket raggar-innebandy. Våra stjärnlirare med BSB i spetsen gillar inte tunga och fysiska lag. 3-2 till oss till slut.
Därefter spelade vi final mot t6. Speltiden uppgick nu till 2x15 istället för 20 min rakt av som tidigare. På förhand kändes det tungt att spela så länge men trots kort om folk kunde vi vinna med 8-1. På slutet ramlade några enkla bollar in, mycket på grund av en huvudlös tackling som renderade i 5 min powerplay för oss. 

Fikade med Dalkullan, Onana, Hyllan (även känd som den Kyska) och Spårarn i lördags. Märkte att jag kunde irritera Dalkullan rätt snabbt. Intressant. Lite kommentarer om genus och sen märktes viss irritation. 

Hockey på tv nu. Sverige-Frankrike. Sverige har redan släppt in ett mål efter en och en halv period. Inte bra. Visserligen har de gjort fyra framåt men ändå. Frankrike liksom. Ostar och vin...

/ d.ä.

Kommentarer
Postat av: dalkullan

you dont want to go there.. :P

2009-05-06 @ 00:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0