Schmäckboll - Fotboll - Äppelmos

Nu har jag till slut internet i lägenheten. Leverantör? Inget mindre än...Kommunicera... Så här ligger det till. Bostaden har nu felberäknat än en gång. Nu ska tydligen det öppna nätet börja öppna i sommar någon gång. Det fanns inget alternativ. Bara till att teckna avtal med Kommunicera. Något som jag med andra ord kunnat göra redan första februari. Informationen om den ytterligare förseningen publicerar de på internet. Hur tänker man? Nu ska vi sprida information till människor som inte har internet, någon kläcker idén "Låt oss publicera informationen på internet!". Applåder.

Gårdagen var i övrigt bra. Tidig morgon med ett bra seminarium där lärdomen togs hur man skriver ett juridiskt korrekt avtal. Sedan förbereddes den juridiska rådgivningen som vi har på måndag. D.ä. avstod senare på eftermiddagen, efter JF-bandyn, från sin giftbesudlade lägenhet och valde istället ett avsnitt that 70's, Overhaulin' och Kesomackor på Juristberget. Senare på kvällen - Carl-Jan firades på Schmäck, 23års-dagen till ära. Det var jag, d.ä., Dalkullan och Onana som uppvaktade vinkännaren tillika födelsedagsbarnet. Vad passade bättre än att ge honom favoritvinet Gato Negro? Efter vi smällt i oss en massiv Schmäckboll och annat onyttigt gav vi oss av till Olles för att se fotboll. Vi blev tilldelade ett bord och slog oss ner för att ta en öl. Helt plötsligt blir vi bortkörda därifrån bara för att vi inte ska äta varmrätt. Ingen hade sagt något om det innan till oss. Tydligen var det kö till borden. Vi såg ej till någon kö, kanske gömdes människorna på lagret, vad vet jag... Hur som helst hann man roffa åt sig några nävar popcorn innan jackan åkte på och promenaden till Onana startade. Där blev det fotboll för fulla muggar.

Fotbollen blev otroligt spännande, matchen mellan Arsenal och Liverpool avgjordes inte förrän i sista minuterna, efter en tveksamt bedömd straff som Scouserkaptenen säkert satte just under vänstra krysset. Allt detta till d.ä.s stora besvikelse och ilska. Bara ett par minuter tidigare hade den annars osynlige Walcott rushat ifrån hela pool och assisterat Adde och i det läget var alltså Arsenal i semi. Chelsea vann tyvärr sin match och därmed är ena semifinalen klar. Ännu ett nationellt möte alltså. Ikväll avgörs det vilka lag som tar de andra två semifinalplatserna. Det ser onekligen ut som att det blir, som förutspått - United och Barca som kommer få möta varandra i nästa omgång.

Gitarrplinkande är farligt. Det stör studierna, sömnen och framförallt förstör strängarna fingrarna. Men det är helt klart värt det. Med lite disciplin fungerar livet i övrigt ändå. Det är riktigt sköjj att plocka fram guran och lira lite! Hittills har bland annat Clapton, Parton och Ebba Grön skrålats. För er intresserade finns en guldgruva här med ackord och tabbar till alla låtar ni kan tänka er.

Stjärnis nästa!

/d.y.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0