Tja... mellan hare och kanin... den gick inte i

Bloggeriet har, som ingen undgått, blivit extremt utbrett över Sverige och var och varannan har en blogg. Kvaliteten skiftar mellan bloggarna men det är inget man kan haka upp sig allt för mycket på. Kvaliteten på denna blogg är - för att vara ödmjuk - exceptionell som ni vet. Däremot det odiskreta fjäskande som förekommer är upprörande. Det verkar råda någon slags "måste-ha-massa-besökare-hysteri" där man kan sjunka hur lågt som helst för att få besökare på bloggen. Det är främst på de största bloggarna som detta fenomen finns där folk skriver "hej, roligt inlägg" + arton smileys, för att sedan bifoga adressen till sin egen blogg och därefter hoppfullt sitta och vänta medan besökarräknaren tickar uppåt. Med det inte sagt att alla som skriver sådana inlägg gör det av den anledningen. De mest populära bloggarna är fortfarande modebloggar med dagens outfit och inte så mycket text. Jag ser ett mönster. Desto mindre arbete man lägger ner i skrift - desto populärare blir bloggen, så länge man håller sig inom rätt ämne. Intressant det där.

Emile Heskey är guden i alla Unitedhjärtan för tillfället. Han kvitterade för Wigans räkning mot Chelsea i nittioandra minuten och hjälpte där med United att dra ifrån. Ledningen är nu stabila fem poäng före det själlösa laget Chelsea. En annan positiv nyhet är att Rio skrivit på ett nytt femårskontrakt. Den nya lönen är 120 000 pund i veckan. Därmed är han lika välbetald som världens just nu bäste lirare, Ronaldo.

JF-innebandy var det idag, precis som alla andra tisdagar. Rätt bra uppslutning vilket är roligt då man får använda innebandykondisen istället för fotbollsflåset. Denna gång gick det bättre än vad det gick senast. Grapefrukten satte stenhård markering, kanske inte alltid riktigt rumsren, på Stekaren vilket föranledde en viss irritation. Grapefrukten var vårt lags Per Ledin. Det behövs en sådan i varje lag. Efter innebandyn följde jag med d.ä. och drack upp hans mjölk efter ett kort stopp på ICA för att lämna Tigern en av henne glömd börs (plånbok för er utomnorrlänningar). Det blev that 70's och lite made & overhaulin'. Intressant moral i Made för övrigt. Man uppmanar inte personerna att vara starka i sig själva. Det är bättre att bli någon man inte är.

Jag har kommit på att jag ska införa en ny grej på bloggen - nämligen dagens Kim Hartman-citat. Ingen som någon gång tittat på Snooker kan ha undgått mannen som kommenterar. Han sitter ensam i studion och har en extrem fantasi. Klart att det blir något roligt citat här och där. Detta uttalande gör Hartman när Ding Junhui, en kinesisk spelare gör entré; "Här kommer han, den dansande pojkpandan från Shanghais utkanter." Det är helt galet hur man kan säga så, galet roligt. Helt out of the blue.

Varför kokar ris alltid över?

/d.y.

Kommentarer
Postat av: A2

Är du säker på att det var £120 000 i veckan? Det är ju ofantligt mycket pengar, till och med för en fotbollsspelare på elitnivå. £120 000 i veckan skulle innebära en månadslön på £480 000, en årslön på £5 760 000 och över fem år som kontraktet gällde blir det alltså £2 880 000. Detta skulle motsvara ca 345 600 000 kronor i dagens valutakurs.

2008-04-16 @ 08:26:19
Postat av: A2

Årslönen blir till och med £28 800 000.

2008-04-16 @ 08:28:41
Postat av: d.y.

Jajjemen, jag är säker. Här kan man läsa det till exempel: http://www.svenskafans.com/england/artikel.asp?id=231208

2008-04-16 @ 12:43:33
Postat av: A2

Jaha, där ser man. Helt sjukt mycket pengar är det iaf...

2008-04-16 @ 17:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0