Melodifestival och andra festligheter

I lördags, var det lite festligheter med tanke på diverse födelsedagar. Då inbjudningarna verkade kommit ut lite för tidigt denna gången hade många hunnit boka in andra tillställningar i stället. Vissa vågade inte komma då de trodde de skulle vara, hur motsägelsefullt det än må låta, ensamma. 
Annars var det en ganska trevlig om än inte lika omfattande fest som tenta-festen. Höjdpunkten var strax innan avfärd då ett litet spontan-rep ägde rum. 
Resan till Corona företogs med Iron Maiden-taxi vilket även det var en trevlig tur. Man måste nog ha en ängels tålamod för att orka köra berusade studenter fram och tillbaka genom Umeå.
Besöket på Corona var som vanligt ganska intetsägande med den typiskt dåliga, för att inte säga värdelösa, musiken. 

Nåja, vi såg på melodifestivalen och man häpnas ju över att låtarnas standard sjunkit i takt med åren. Något som håller i sig däremot är de extremt fula kläderna.
Alexander Bards uppenbarelse var någon form av kärleksbarn mellan Erik XIV och en tandkrämstub. Men Bard ska väl ändå ha lite beröm, han gör sin grej och bryr sig inte om vad folk tycker om honom.

image5      +   


Skinnbyxan som sångaren i BWO var däremot ingen höjdare, dels var de i MC Hammer-modell och dels i skinn, såklart. De enda som kommer undan med skinnbyxor är naturfolk och Zebulon Macahan. Sorry, BWO-killen-med-lockiga-håret, satsa på jeans, kostymbyxor eller vad som helst annat. 
Visserligen är jag och naturen fiender men inte ens jag skulle ta på mig skinnbyxor ens för den sakens skull.

/ d.ä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0