Apropå gårdagens föreläsning

I går var det föreläsning på schemat. Spännande i teorin men verkligheten var raka motsatsen. Två timmar av våra bästa år kastades bort på något som står på några få sidor i boken. Inte för att man nödvändigtvis gjort något vettigare med den tiden men man hade i alla fall sluppit lägga busspengar på det.

Det är slaskväder här i stan nu, grymt tråkigt. Då vill det till att tänka mer praktiskt än estetiskt, utom för d.y. som bemästrar alla former av väder med stor hjälp av sin cykel. Undertecknad får dock kliva omkring i mer praktiska plagg, inga Converse än alltså. 

Seminarium idag under vilket Trollhättans Carl-Jan som vanligt dominerade. Han påminner lite om Fantomen den gode Carl-Jan, "när Fantomen talar lyssnar man". Det behöver inte nödvändigtvis vara så att man tycker att det som sägs alltid är det bästa däremot sägs det på ett sådant vis att man likväl alltid verkar ha fel. En oerhörd pondus med andra ord.

Världens kanske märkligaste/fulaste/snyggaste djur Geoduck. Om kvinnan var resultatet av att Gud knyckte ett revben från mannen kan man ju fråga sig vart han fann inspirationen till geoducken. image14
Har via omvägar hört att någon annan blogg tar upp detta, således är det väl författaren bakom den som äras bör.

/ d.ä. 


Kommentarer
Postat av: d.ä.

Den bild som ursprungligen publicerades i inlägget har nu tagits bort. För att citera en viss John Lennon "what I said was... taken wrong and now it's all this". Ber om ursäkt om jag omedvetet trampat på ömma tår.

2008-03-11 @ 20:17:04
URL: http://johanssonandjohansson.blogg.se
Postat av: joymachine

är geoducken ett riktigt djur? var lever det? ser ju helt sjukt ut

2008-03-12 @ 15:33:12
Postat av: d.ä.

Ja, det är ett riktigt djur. Verkar vara någon form av mussla och hör hemma i vatten på andra sidan atlanten. För den vetgirige rekommenderar jag: http://en.wikipedia.org/wiki/Geoduck för mer information.

2008-03-12 @ 17:50:26
URL: http://johanssonandjohansson.blogg.se
Postat av: ...lite som en barkbåt

Efter att sedan den 6e oktober 2007 blivit kallad för "Trollhättans Carl-Jan" tycker jag nu, med det senaste inlägget som grund, att detta borde ändras till "Trollhättans Fantomen". Det låter mer maskulint och passar även då jag allt som oftast bär tanga ovanpå mina trikåer.

I övrigt vill jag tacka herrskapet för en gentile blogg. Den är syrlig med en filosofisk bouquet i paritet med de större verken. En mer naivistisk framtoning efterfrågas dock då undertecknad är ett stort Erlend Loe-fan.

MVH // Hans Gruber

2008-03-12 @ 18:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0